Sæbygarden har fået ny formand…

Sæbygarden har fået ny formand…

20. marts 2014 - kl. 11:02 - af

Ny-Gammel-FormandOnsdag i forrige uge afholdte Sæbygarden generalforsamling i Manegen. Ved samme lejlighed afholdt foreningen Sæbygardens Venner deres generalforsamling. Mange var mødt for at deltage, men også for at høre Sæbys store harmoniorkester krydre den årlige generalforsamling med en ”værkstedskoncert”.

Sæbygardens Venners generalforsamling blev indledt af Jane Vestergård, der i sin beretning kunne redegøre for mange støtteaktiviteter for Sæbygarden i årets løb, både praktiske og økonomiske. Ved valget indtrådte 3 nye forældre i Sæbygardens Venners arbejde, hvilket er rigtigt positivt for begge foreningers virke.

Efter Vennernes generalforsamling afholdt Sæbygarden deres. Formand Henning Melgaard kunne igen i år berette om et fantastisk år for Sæbygardens virke og lagde megen vægt på glæden ved at kunne opretholde et talstærkt og velspillende orkester og forening – i en tid hvor mange andre ellers må sige farvel til medlemmer. Endvidere kunne formanden berette om en fantastisk deltagelse i den Internationale Musikfest i Sæby 2013 samt diverse koncerter i årets løb. Takkede endvidere for godt samarbejde med Handelsstandsforening og diverse musikforeninger samt for samarbejdet med Frederikshavn Musikskole.

Henning Melgaard havde forinden generalforsamlingen besluttet at trække sig fra et over 20 år langt hverv som formand for Sæbygarden. Henning har været en fantastisk kraft i orkestret og trækker sig dog heldigvis heller ikke helt tilbage.

Som formandskandidat var Kristian Nørbjerg klar til at tage over for Henning Melgaard. Kristian Nørbjerg er 25 år gammel og har været medlem af Sæbygarden, han er en dygtig barytonsaxofonist i orkestret, arbejdsom og særdeles vellidt af alle medlemmer.

Som sin tidligere formand står Kristian ganske klart for at inddrage medlemmerne i arbejdet og beslutningerne i Sæbygarden. Det har igennem alle årerne været til alles gunst, orkestrets spilleglæde og fortsatte udvikling.

Kristian fik alles opbakning til formandsarbejdet med løfte fra alle om støtte til sit virke. Henning Melgaard ønskede at trække sig tilbage med titlen som ”forretningsfører” – dette med et smil på læben – men samtidig en indikation af at kunne være Kristian behjælpelig.

Sæbygarden takkede Henning Melgaard for mangeårigt arbejde for orkestret.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbygarden har fået ny formand...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER