Penge til udbedring af Voerså børnehave

Penge til udbedring af Voerså børnehave

20. marts 2014 - kl. 8:49 - af

Voersaa BoernehaveMeget tyder på, at der er penge på vej til udbedringer af børnehaven i Voerså.

Som beskrevet i en tidligere artikel har Arbejdstilsynet givet en række påbud, som betyder, at der skal ske forskellige udbedringer af børnehaven.

Børne- og Kulturudvalget nåede på sit møde den 4. marts frem til, at man finder det vigtigt at sikre forholdene for børn og personale. Samtidig ønskede udvalget flere analyser. Sagen var på ny til behandling på udvalgets møde den 18. marts.

På dette møde valgte udvalget at følge en indstilling fra direktøren med ansvar for Børn og Kultur, som betyder en anbefaling over for Økonomiudvalget og Byrådet om at benytte den mindre model, som vil koste ca. 640.000 kr., og som vil kunne udbedre de aktuelle påbud.

Børne- og Kulturudvalget anbefaler samtidig, at pengene finansieres og frigives via Økonomiudvalgets udviklingspulje til skolernes fysiske rammer.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Penge til udbedring af Voerså børnehave' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER