Inspirationsdag for foreninger<br>…

Inspirationsdag for foreninger

20. marts 2014 - kl. 11:45 - af

PICT0037_600x250Det er foreningslivet i den gamle Albæk Kommune, der her er tale om, og det dækker områderne Voerså, Lyngså, Præstbro, Albæk, Mølholt, Engbæk, Sørå, Fæbroen, Nordost og Rugtved.

Arbejdsgruppen bag Den lokalt forankrede folkeskole står bag arrangementet, og det er gruppens håb, at dagen kan bane vej for et stærkere fællesskab og samarbejde på kryds og tværs. Derfor opfordrer gruppen også foreningerne stærkt til at deltage med flere personer fra hver forening, så idéerne kan blomstre i tiden efter, og debatten kan fortsætte.

Inspirationsdagen finder sted på Stensnæsskolen i Voerså lørdag 5. april fra 10 – 14, og programmet er omfattende.

Straks efter velkomsten er der oplæg ved Venstres byrådsmedlem Mogens Brag fra Kultur- Fritidsudvalget.

Oplæg ved Jimmy Damsgaard, Conventus. Oplæg ved Tove Marquardsen fra Landsbyrådet i Skallerup, Vennebjerg og Lønstrup samt oplæg ved Barbara Diklev fra Udkantsforeningen.

Dagens nøgleord er inspiration, netværk, samarbejde, debat og Workshops, mens der i oplæggene skulle fremkomme informationer om Frederikshavns Kommunes fremtidsvision for foreningslivet og forventninger til foreningerne, ligesom der kommer oplæg om organisation, fortælling fra et landsbyråd samt vilkårene i udkantsområderne.

PICT0035 PICT0050 PICT0046 - Kopi PICT0042 - Kopi

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Inspirationsdag for foreninger
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER