Elevtal til de kommende børnehaveklasser

Elevtal til de kommende børnehaveklasser

20. marts 2014 - kl. 8:52 - af

Boernebongo copyPå sit seneste møde skulle Børne- og Kulturudvalget drøfte indskrivningen af elever til børnehaveklasserne i kommunens skoler i skoleåret 2014-15.

I alt er der indskrevet 544 børn, hvoraf 77 har ønsket en anden skole end egen distriktsskole. 44 elever har søskende på den ønskede skole.

Den kommunale administration har efterfølgende dannet de nye børnehaveklasser i henhold til styrelsesvedtægterne. Det har bl.a. bevirket, at 10 elever ikke har kunnet få opfyldt deres ønske.

På skolerne i Sæby gamle kommune er tallene således fordelt: Hørby-Dybvad 1 klasse med 25 elever (+4), Stensnæsskolen 1 klasse med 12 elever (+2), Sæby Skole 2 klasser med 46 elever (+7), Sæbygårdskolen 2 klasser med 49 elever (-4) og Torslev Skole 2 klasser med 35 elever (+4).

I udvalgets beslutning indgår, at et flertal ikke kan anbefale en børnehaveklasse til kun 3 elever, som er indskrevet på Jerup Skole; de kan i stedet, såfremt de ønsker det, få lov at gå på Strandby Skole. 2 medlemmer af udvalget kunne ikke tilslutte sig dette.

 

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Elevtal til de kommende børnehaveklasser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER