Sølvmedalje i økologi til Idrætsefterskolen Stidsholt

Sølvmedalje i økologi til Idrætsefterskolen Stidsholt

19. marts 2014 - kl. 9:57 - af

Stidsholt - soelvmaerke_600x250Mandag den 17. marts var køkkenleder Klaus Kjærgaard, forstander Steen Jensen og eleverne Kamilla Asp, Mathias Rævskjær og Kevin Kiis – alle fra Stidsholt Idrætsefterskole til fødevaremessen FoodExpo i Herning, hvor de af Fødevareminister Dan Jørgensen fik overrakt Fødevareministeriets økologiske sølvmærke.

Det økologiske spisemærke er et statskontrolleret bevis på, at bl.a. kantinen eller storkøkkenet på f.eks. hospitalet, plejehjemmet, institutionen eller skolen satser på økologi. Spisemærket findes i både guld (90-100 % økologi), sølv (60-90 % økologi) og bronze (30-60 % økologi). Spisemærket er udviklet af Økologisk Landsforening i samarbejde med Fødevareministeriet.

Spisemærket uddeles til 60 køkkener under Øko-træet, men det er ikke bare sådan at komme i betragtning. Man skal selv søge om deltagelse – og i form af bl.a. et meget detaljeret regnskaber for sine indkøb af økologiske vare – kunne dokumentere, at man lever op til de strenge regler, der er i økologiens verden.

Køkkenleder Klaus Kjærgaard fortæller, at Stidsholt Idrætsefterskole er de eneste, nord for Limfjorden, der har været med i ”Det Økologiske Spisemærke”, så en rigtig flot præstation.

Stidsholt_400x600

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sølvmedalje i økologi til Idrætsefterskolen Stidsholt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger