Scanning af huden hos BB Lingeri & Helseriet

Scanning af huden hos BB Lingeri & Helseriet

19. marts 2014 - kl. 16:48 - af

600x250_BBFredag den 21. marts kan man hos BB Lingeri & Helseriet få en scanning af huden. Det er Beauté Pacifique, der står for denne scanning, og som noget nyt tilbyder de denne dag en gratis ansigtsbehandling lige ledes med Beauté Pacifique produkter.

”Er man forhindret i at komme på fredag, skal man ikke fortvivle”, fortæller Birgitte fra BB Lingeri & Helseriet. ”Vi er nemlig i gang med et nyt tiltag, hvor man kan få en demo-behandling på udvalgte dage. Denne behandling koster 50 kr. og der skal bestilles tid. Her får man en hudanalyse, sammen med informationer om, hvilken hudtype man har og hvilke produkter, der vil passe netop til ens hud”.

”Vi er i gang med flere nye tiltag, men dem vil vi ikke rigtig løfte sløret for endnu, men alle er velkommen til at komme ind i butikken og høre, hvad vi har gang i, eller hente et skema over de dage vi køre demo-behandlinger”, slutter Birgitte.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Scanning af huden hos BB Lingeri & Helseriet ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger