Hyggeaften på Stensnæsskolen<br>…

Hyggeaften på Stensnæsskolen

19. marts 2014 - kl. 11:38 - af

PICT0031 - KopiFællesbestyrelsen for Stensnæsskolen i Voerså inviterer elever, søskende og forældre fra både skole og børnehave i Voerså til et særligt arrangement.

Det finder sted tirsdag 1. april fra 17.30 – 19.30, og her skal der blandt andet være fællesspisning i klasselokaler og børnehave, leg for børnene samt information om bestyrelsesarbejdet, kommende valg og den nye skolereform.

Med hensyn til fællespisningen kaldes det en ”Livret-aften”. Her skal hver familie medbringe en livret til fælles buffet samt service. For at skylle det hele ned sælger forældrerådet drikkevarer til middagen.

Aktiviteter for børnene
Legepatruljen arrangerer aktiviteter for børnene, og elevmæglerne vil være til stede. Knud Søhane spejderne laver hygge omkring bål, og repræsentanter fra Voerså IF arrangerer lege og små kampe i hallen og på sportspladsen.

Information til forældrene
I årsberetningen orienteres om, hvad fællesbestyrelsen har arbejdet med, det sidste år. Information om kommende valg til fællesbestyrelsen, samt et elektronisk valg som foregår senere. Skolereformen og hvad den betyder for skolen med ændringer, der gælder allerede fra august i år.

Fællesbestyrelsen håber alle bakker op om arrangementet, så det bliver en rigtig hyggelig aften, hvor alle er samlet omkring børnenes hverdag.

IMG_5487 IMG_5743 - Kopi

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hyggeaften på Stensnæsskolen
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER