Konkurrence i folkedans for par i Manegen

Konkurrence i folkedans for par i Manegen

18. marts 2014 - kl. 13:25 - af

folkedansRegion Nord Danske Folkedansere afholder konkurrence i folkedans i Nordjylland.

Folke­dans er mere end hyggeligt, socialt samvær. Der er også mulighed for at dygtiggøre sig med hensyn til danseudførelse, musikudnyttelse, holdning, trin og udstråling. Det er en konkurrence i pardans med 2 bundne danse og en fri dans.

Der er tilmeldt 8 par. Danserne kommer fra 5-6 forskellige foreninger i Regionen. Landsforeningens konkurrenceudvalg stiller med dommere og spillemand, og der bliver medaljer til de tre bedst placerede par.

Regionsmesterskabet finder sted  søndag den 23. marts kl. 14 i Sæby Kulturhus, Rådhusvej, Sæby, og der er åbent for publikum mod entré og med­bring selv kaffekurven. Der er ingen tilmelding.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Konkurrence i folkedans for par i Manegen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER