Generalforsamling i Sæby Erhvervsforening

Generalforsamling i Sæby Erhvervsforening

18. marts 2014 - kl. 0:03 - af

Saeby fisk_600x250Onsdag den 26. marts er der generalforsamling i Sæby Erhvervsforening, som indeholder virksomhedsbesøg på A/S Sæby Fiske-Industri.

Generalforsamlingen starter klokken 16.00 på A/S Sæby Fiske-Industri. Medlemmer er velkomne til at invitere ansatte med til arrangementet, hvor der vil være et let traktement og tid til networking.

Først er der generalforsamling med dagsorden i henhold til vedtægterne:
Valg af dirigent, beretning, forelæggelse af regnskab til godkendelse, fastsættelse af kontingent, nedsættelse af bestyrelse, valg af statsautoriseret eller registreret revisor, behandling af indkomne forslag og eventuelt.

Herefter vil direktør Henrik Mikkelsen vise rundt og fortælle om A/S Sæby Fiske-Industri, som er eneste udbyder af makrel på dåse, der er produceret i Danmark. På årsbasis produceres ca. 100 millioner dåser, hvoraf godt 85 procent eksporteres til supermarkedskæder i Europa.

Om Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord beskæftiger sig med den kommunale erhvervsindsats i Frederikshavn Kommune. Erhvervshus Nord er den samlede driftsenhed for erhvervsforeningerne i Frederikshavn, Skagen og Sæby, som til sammen har mere end 450 medlemsvirksomheder. Husets specialiserede konsulenter yder rådgivning og sparring til virksomheder og iværksættere og samarbejder med en bred vifte af aktører både lokalt, nationalt og internationalt for at udvikle erhvervslivet.  Målet er at skabe økonomisk vækst, vækst i beskæftigelsen og vækst i kompetenceniveauet.  Læs mere på www.erhvervshusnord.dk

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Generalforsamling i Sæby Erhvervsforening ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger