Ivan Bengtsen genvalgt som formand for SF-Frederikshavn

Ivan Bengtsen genvalgt som formand for SF-Frederikshavn

17. marts 2014 - kl. 0:01 - af

Sf log_600x250Udtalelse fra SF-Frederikshavns generalforsamling.

SF-Frederikshavn ser med stor tilfredshed på, at SF er udtrådt af regeringen. Det oprindelige S-SF-regeringsprojektet udviklede sig i stigende grad til et S-R-projekt, hvor Corydons og Vestagers neoliberale og ulighedsskabende økonomiske politik ikke er til at skelne fra de borgerliges.

Var SF fortsat i regeringen, var partiet blev en del af den selvmordskurs, som S har lagt sig på. Meningsmålingerne taler deres tydelige sprog: Den socialdemokratiske taktik om at føre politik med højrefløjen og trække borgerlige vælgere til sig er slået fejl. Vælgerne går til DF, som tilsyneladende nu er større end S.

I Frederikshavn er det lykkedes for Socialdemokraterne og Venstre på blot 2 måneder at skrotte landbaserede vindmøller og fremme skifergassen. Efter SF’s opfattelse er det hovedløst, hvis man som mål har at gøre Frederikshavn til en vedvarende energikommune og forebygge det ekstreme vejr. Det er endvidere dybt beklageligt, at V og S nu også har fundet sammen om at begrænse demokratiet og åbenheden i lokalplansager.

I bestræbelserne på at løse de økonomiske udfordringer i Frederikshavn vil SF arbejde på at begrænse serviceforringelserne for børn og ældre. Det er en myte at påstå, at f.eks. skoleområdet ikke har ydet et bidrag til den økonomiske genopretning. Der findes formentlig ikke mange kommuner, som har lavet en så gennemgribende reform af skole – og institutionsstrukturen med et tilhørende rationale som Frederikshavn.

Generalforsamlingen opfordrede vælgerne til at stemme på Teis Volstrup til Europaparlamentsvalget den 25. maj. Teis Volstrup vil som europaparlamentariker arbejde for, at de multinationale selskaber kommer til at betale skat, en skat på finansielle transaktioner samt en energipolitik, der modarbejder den grænseoverskridende forurening og sikrer et rent miljø.

Generalforsamlingen genvalgte Ivan Bengtsen som formand. Den øvrige bestyrelse består af Inge Lise Djernø, Aino Linkhorst, Villy Andersen, Mohammad Daneshjou, Søren Visti Jensen og Paul Rode Andersen

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ivan Bengtsen genvalgt som formand for SF-Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER