Idrætsstævnernes tid – NM i volley på Hørby Efterskole

Idrætsstævnernes tid – NM i volley på Hørby Efterskole

16. marts 2014 - kl. 10:35 - af

DSC_1337Turneringssæsonen er i fuld gang på de Nordjyske Efterskoler og således var Hørby Efterskole torsdag den 13. marts vært for NM i Volley for efterskolehold. På samme måde afsluttes flere af de turneringer, der har været i gang hen over skoleåret med et ’NM’ og allerede den 25. marts er Hørby Efterskole igen vært ved et sådant stævne – til den tid handler det om Floorball.

Ved torsdagens volleystævne deltog i alt 44 drenge- og pigehold fra 11 nordjyske efterskoler. Der blev afviklet 86 kampe – dels i hallen på Hørby Efterskole og dels i hallerne ved Sæby Fritidscenter – inden hhv. Skyum Idrætsefterskoles drenge og Vesterbølle Efterskoles piger kunne erklæres som videre af NM 2014.

– Det er en herlig efterskoleoplevelse, når hallen summer af liv, og der er gang i den på banerne, udtaler idrætslærer Jesper Ejnar Jensen fra Hørby Efterskole, der sammen med sine kolleger har været ansvarlig for tilrettelæggelse og afvikling af stævnet.

– Det er godt, at opleve den positive velvilje, der er, når vi spørger tidligere volleyelever fra skolerne, om de vil bruge en dag sammen med os som dommere ved kampene og prompte får et ja fra dem, siger Jesper Ejnar Jensen og roser de unge mennesker for den ro og myndighed, der prægede deres indsats under afvikling af kampene.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Idrætsstævnernes tid – NM i volley på Hørby Efterskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER