Sparekassen Vendsyssel styrker bestyrelsen

Sparekassen Vendsyssel styrker bestyrelsen

14. marts 2014 - kl. 9:07 - af

Sparv1_600x250Sparekassen Vendsyssel afholdt repræsentantskabsmøde den 11. marts 2014, og dermed valg til sparekassens bestyrelse.

Nyvalgt til sparekassens bestyrelse blev tidligere direktør Niels Tørslev. Niels Tørslev har haft et mangeårigt virke i den finansielle sektor, bl.a. som direktør i Totalkredit, koncerndirektør i Nykredit og senest som direktør for Letpension. Niels Tørslev, der er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet, har også tidligere været cheføkonom i Jyske Bank.

Med Niels Tørslevs indtræden i bestyrelsen lever sparekassen fremadrettet op til alle lovgivningsmæssige krav til et pengeinstitut af sparekassens størrelse.

Derudover blev Martin Valbirk, Pandrup, nyvalgt til sparekassens bestyrelse. Martin Valbirk er uddannet erhvervsjurist og ansat ved BUPL i Nordjylland. Martin Valbirk har tidligere været i bestyrelsen for Sparekassen Hvetbo A/S.

Udover de to nyvalgte blev følgende genvalgt til sparekassens bestyrelse:

Svend Westergaard, fabrikant, Birte Dyrberg, advokat, og Søren Vad Sørensen, direktør.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sparekassen Vendsyssel styrker bestyrelsen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER