Professor Bent Jensen kommer til Stidsholt

Professor Bent Jensen kommer til Stidsholt

14. marts 2014 - kl. 0:03 - af

bent_600x250Professor Bent Jensen kommer til Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt tirsdag den 25. marts kl. 19 og holder foredrag om den kolde krig med baggrund i sin ny-udkomne bog ”Ulve, får og vogtere”.

Bent Jensens foredrag om Den Kolde Krig sætter fokus på Danmark med baggrund i det 1500 sider store værk. Mange nye oplysninger er kommet frem, idet Bent Jensen, der er professor i historie og har været leder af Center for Koldkrigsforskning, inddrager sovjetiske kilder i afdækningen af emnet.

Efter foredraget vil der være mulighed for debat og kommentarer.

Billetter kan købes ved indgangen fra kl. 18.15 og koster 80 kr. incl. kaffe.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Professor Bent Jensen kommer til Stidsholt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER