Årets gang i Værestedet i Lyngså…

Årets gang i Værestedet i Lyngså…

14. marts 2014 - kl. 11:04 - af

Vaerestedet2012_600x250Gæstetaler: Borgmester Birgit S. Hansen.

Den selvejende Institution Kulturhuset ”Værestedet” i Lyngså aflægger tirsdag den 18. marts sin årsberetning med regnskab og efterfølgende debat i lokalerne på Østkystvejen 168.

”Værestedet” er borgernes hus i Lyngså, indrettet i det tidligere mejeri, og ejet i fællesskab af borgerforeningen, lokalhistorisk forening samt børneklubben ”Vildbasserne”. De tre foreninger vælger hver to personer til bestyrelsen, og desuden vælger dagplejerne, der har legestue i huset, en repræsentant til bestyrelsen.

– Årsberetningen er gjort klar, forsikre formand Gitte Mortensen, som vil komme ind på store og små begivenheder i 2013. Samtidig vil hun også løfte sløret for hvilke planer og ideer bestyrelsen har til det fortsatte arbejde i kulturhuset.

– Jeg ser da frem til, at vi kan få en god debat om vores fælles hus, lyder oplægget fra formanden, som samtidig håber, at årets gæstetaler borgmester Birgit S. Hansen vil komme med nogle gode bud på, hvordan kommunen ser fremtiden for ”Værestedet”.

Når årsberetningen med regnskab og den forhåbentlige livlige debat er afsluttet vil der være et mindre traktement, slutter formanden.

 

ÅB

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årets gang i Værestedet i Lyngså...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER