Alarmen lød på større gylleudslip…

Alarmen lød på større gylleudslip…

13. marts 2014 - kl. 19:06 - af

Gylle_600x250Sidst på eftermiddagen torsdag, helt præcis kl. 17.06, gik alarmen hos Falck i Østervrå og Sæby. Et større ukontrollerbart gylleudslip var sket på Kirkevej 31 i Østervrå, og da man frygtede, at det ville løbe ud i bækken, blev et større beredskab sendt afsted.

Heldigvis var udslippet af meget ringe omfang, og der var ingen fare for, at bækken ville blive forurenet.

Det var en gyllevogn, der havde smidt ca. 100 ltr. gylle, og efter endt oprydning kunne brandbilerne igen vende næsen hjemad.

Gylle4 Gylle saeby Gylle3 Gylle1 Gylle_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Alarmen lød på større gylleudslip...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER