Grønnegade et skridt nærmere gågade?

Grønnegade et skridt nærmere gågade?

12. marts 2014 - kl. 15:50 - af

Saeby Torv oppe_600x250Lige nu igangsættes en høringsprocedure med henblik på at strækningen Grønnegade, fra Spar Købmanden, ned ved Torvet og over Krystalgade til Lauritz Christensens Vej gøres til gågade.

Dele af Grønnegade skal under renovering, og arbejdet med belægningen sker i dialog og koordinering med Sæby Handelsstandsforening. Arbejdet forventes påbegyndt 22. april og varer til 1. juni, afhængig af vejret.

Belægningen er et af de store spørgsmål – skal det være asfaltbelægning eller belægningssten, noget som vil koste ca. 300.000 + moms. Vælger man i stedet flisebelægning vil prisen blive ca. 3 gange så dyr.

Handelsstandsforeningen ser helst det bliver belægningssten, noget som Park og Vej er helt enig i, da de har længst holdbarhed.

Nu er spørgsmålet så: Skal det være permanent gågade, eller er det noget, som man skal indføre i en forsøgsperiode, inden man tager endelig stilling?

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Grønnegade et skridt nærmere gågade?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER