Autosport søger kommunen om underskudsgaranti

Autosport søger kommunen om underskudsgaranti

12. marts 2014 - kl. 10:25 - af

Oernedalsbanen 600x250Frederikshavn/Sæby Autosport har søgt Kultur- og Fritidsudvalget om en underskudsgaranti på 25.000 kr. Udvalget skal tage stilling hertil på sit møde i dag.

Frederikshavn/Sæby Autosport afholder motorsportsfestival på Ørnedalen over 4 dage i uge 30. Da vil der bo ca. 1000 mennesker på pladsen ved Ørnedalen. Mange ankommer allerede 5-6 dage før, og der er deltagere fra både Danmark, Norge og Sverige i alderen 6-70 år.

Autosport ønsker at udbrede kendskabet til motorsport til både lokale og turister og vil i den forbindelse afholde et underholdningsprogram med kendte personer, ligesom man naturligvis håber på mange tilskuere til løbene. Også andre sponsorer vil blive søgt om støtte.

Skulle der blive et overskud, vil et sådant gå til motorklubbens ungdomsafdeling.

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Autosport søger kommunen om underskudsgaranti' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER