Bombe under Gæstgivergården Engholm i Lyngså

Bombe under Gæstgivergården Engholm i Lyngså

11. marts 2014 - kl. 17:45 - af

IMG_5898_600x250I forbindelse med nedrivningen af de udbrændte bygninger ved Gæstgivergården Engholm, stødte Emil Kjær fra Viborg, som arbejder for firmaet APS Thomas Nørgård, Viborg, på noget, han nok ikke havde regnet med.

Sammen med Jens Chr. Bach Poulsen fra Lyngså, der er indehaver af ATJ Ejendom og Byg i Lyngså, og som ligeledes arbejder på nedbrydningen af den gamle Gæstgivergård Engholm, gravede Emil Kjær nemlig en bombe frem.

Gæstgivergården Engholm er opført i 1967 af Robert Johansen og hans hustru, de har haft stedet i 31 år, hvorefter de solgt det til Allan Løth, og stedet har herefter ført en omskiftelig tilværelse.

Familien Johansen forsikrer SaebyAvis.dk om, at det ikke er dem, der har gravet den ned. De har grint en del over historien og siger, at det nok er en af de mange tyskere, der boede der dengang, der har haft den med i bagagerummet.

Avisen kan fortælle, at bomben var tom, og at der var et stort hul i den, så der var på intet tidspunkt fare for hverken personer eller bygninger.

IMG_5899_600x400 IMG_5900_600x400 IMG_5902_600x400 IMG_5903_600x400 IMG_5904_600x400 IMG_5910_600x400 IMG_5897_600x400

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bombe under Gæstgivergården Engholm i Lyngså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER