Lyngsåpige forbereder Barbiepromotion…

Lyngsåpige forbereder Barbiepromotion…

10. marts 2014 - kl. 0:03 - af

Louise Barbie (1) copyDen kendte legetøjsdukke Barbie kommer i fokus i ugerne 15 og 16, der strækker sig over dagene fra 7. til 19. april. Det er sammen med Lyngsåpigen Louise Siewertsen, der er ansat i Legekæden på Nibevej i Aalborg. For Louise er det en slags eksamensprøve, da hun er udlært som salgsassistent 31. august i år.

Lige for tiden arbejder Louise med opgaven for fulde tryk, og hun vil selvfølgelig gerne gøre så god en figur som muligt. Hun har da også efterhånden fået mange aftaler på plads.

Louises promotion løber af stabelen mandag 7. april. Forretningen åbner kl. 09.00 med køtilbud på Barbiedukker samt diverse udstyr til dukken.. I løbet af dagen vil der være timetilbud på dukker og udstyr, så det er bare om at møde op og sikre sig nogle af varerne med rabat. Fra morgenstunden er der friskbrygget kaffe på kanden.

Efter Louise har sundet sig et døgns tid, tager hun fat igen om onsdagen. Denne dag er der arrangeret en Barbiefotosession, hvor man kan møde op og få taget et gratis Barbiefoto. Billedet vil senere blive sendt hjem på forældrenes e-mail adresse.

Fredag 11. april er der kanontilbud på Barbieprodukter hele dagen.

Tirsdag 15. april kommer en rigtig levende Barbiefotomodel og skriver autografer, og selvfølgelig står Barbies bil – en Fiat 500 til pynt udenfor forretningen. Bilen er venligst udlånt af Bøgsted Auto i Aalborg. I dagens anledning har Othellobageriet sponseret hele 5 store kagemænd, som kunderne kan nyde godt af, så længe de rækker.

Under hele Louises promotion er der tegnekonkurrencer, som alle er velkomne til at deltage i. Her er der en meget stor præmie på kant. Alle deltagere i konkurrencen modtager en erkendtlighed for deltagelsen.
Promotion-aktiviteter og tilbud kan følges på Legekæden City Syds Facebook side.

Louise Barbie

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyngsåpige forbereder Barbiepromotion...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER