Barselscafé på Sæby Bibliotek<br>…

Barselscafé på Sæby Bibliotek

9. marts 2014 - kl. 0:53 - af

Bibliotek_600x250Torsdag den 13. marts kl. 10.00, kan man møde ergoterapeut Josephine Søndergaard Sørensen på Sæby Bibliotek. Her giver hun ideer til stimulation af din baby gennem leg og øvelser, som er overkommelige og enkle at udføre.

Desuden fortæller hun om de forskellige sanser og vejleder forældrene om babyens nuværende og næste udviklingszone, samt de aktiviteter der vil være gode for den enkelte baby. Øvelserne kan udføres i hjemmet dagligt for at fremme og understøtte babyens udvikling.

Det er gratis at deltage i caféen, og man behøver ikke tilmelde sig. Man skal bare møde op.

Har du lyst til at høre mere om arrangementet, er du meget velkommen til at kontakte Henriette Olesen på telefon 98 45 91 48 eller hnoe@frederikshavn.dk.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Barselscafé på Sæby Bibliotek
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER