Tyveri i ”Glashuset” i Sæby – i dag fredag

Tyveri i ”Glashuset” i Sæby – i dag fredag

7. marts 2014 - kl. 22:25 - af

Glashuset_600x250”Vi har i dag haft tyveri i Glashuset. Heldigvis har vi butikken videoovervåget, men vi vil give de to unge lyshårede damer, der gjorde det, en chance for at aflevere de stjålne huse retur. Sæt dem i en kasse ved døren, og vi undlader at politianmelde sagen”, sådan siger Inge Frydkjær, som er ejer af ”Glashuset” på Gasværksvej 40 B i Sæby.

Der er i alt fjernet 5 sæt huse – 3 stk. hvor der er 3 hus i hver, og 2 sæt huse til fyrfadslys. Farverne er hvid og turkis + hvid og sort.

Får du tilbudt sådanne glashuse, eller ser du dem stå hos venner og bekendte, så er det måske en god ide, at spørge ind til dem.

Man kan kontakte Inge Frydkjær på tlf. 2849 8442, hvis man har set noget eller ved noget.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tyveri i ”Glashuset” i Sæby - i dag fredag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER