Er det en forbandelse at være forbandet klog?

Er det en forbandelse at være forbandet klog?

7. marts 2014 - kl. 17:05 - af

tv2_nord_klogNy dokumentarserie i aften kl. 19 på TV2/Nord om eleverne på Nordjyllands eneste skole for højt begavede børn. Folkeskolen skulle være for folket, men for børnene på Mentiqa Nordjylland har næsten alle eleverne det til fælles, at de er for begavede til systemet. De er næsten alle blevet opgivet af det etablerede skolesystem.

TV2/Nord har i et år fulgt eleverne på Mentiqa, og i fem programmer giver TV2/Nord et enestående indblik i elevernes vær, og ikke mindst de problemer, som der er, når man er lidt klogere end almindelige børn.

TV2/Nord følger blandt andre Sune, som har en IQ svarende til Albert Einsteins, Vilde, der på ubestemt tid er flyttet fra Norge til Nordjylland, fordi hun på grund af sin intelligens ikke passede ind i sin norske skole og Natasia, der går i 9. klasse, selv om hun aldersmæssigt kun skulle gå i 7. klasse.

Mentiqa Nordjylland blev etableret i 2008. Skolen flyttede i 2012 fra Aalborg til de nuværende lokaler på Thistedvej i Nørresundby.

Efter programmet kan seerne chatte med Mentiqa Nordjyllands skoleleder, Arnfinn Rismoen. Det foregår på TV2/Nords facebookside.

Der kan læses mere om serien Forbandet Klog på http://www.tv2nord.dk/forbandetklog

 

 

 

 

 

En kommentar til “Er det en forbandelse at være forbandet klog?” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Er det en forbandelse at være forbandet klog?”

  • Søren Christensen

    Selvfølgelig skal det ikke være en ulempe at være klog.
    Men skolernes mantra har i årevis lydt: “Det alle ikke kan lære, skal ingen lære!”.
    Resultatet af ovenstående fornægter sig ikke. Man behøver blot at kigge sig omkring…

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Er det en forbandelse at være forbandet klog? ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER