Yderst tilfredsstillende regnskab i golfklubben

Yderst tilfredsstillende regnskab i golfklubben

6. marts 2014 - kl. 14:54 - af

Golf_600x250Sæby Golfklub afholdt den årlige generalforsamling tirsdag 4. marts i Sæby Golf Cafe.

Godt 100 medlemmer var mødt op for at høre bestyrelsens beretning, aflæggelse af regnskab samt de øvrige punkter.

Dirigent  Gert Gandrup styrede forsamlingen og efter ca 1½ time var generalforsamlingen godt overstået.

Golfklubben kom ud med et overskud på kr. 77.000,00 hvilket må sige at være  yderst tilfredsstillende i disse hårde tider for golfklubber.

Der var ligeledes valg til bestyrelsen, da Jens H. Jacobsen takkede af efter 6 år som formand og kasserer Bjarne Nielsen valgte at stoppe efter 12 år på posten – godt gået af dem begge. Jørn Sivertsen var ligeledes på valg, men var villig til genvalg.

Nyvalgt til bestyrelsen blev Else Steen samt Kim Bæk.

Bestyrelsen har nu konstitueret sig med Svend Larsen som formand, Jørn Sivertsen som næstformand,  Else Steen som kasserer og Helle Jensen som sekretær,  Kim Bæk bliver ansvarlig for juniorerne, Søren Sørensen tager sig af baneudvalget og Mette Frewert er ansvarlig for hjemmeside samt sociale medier.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Yderst tilfredsstillende regnskab i golfklubben' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER