Så er Jensens Fiskerestaurant klar til sæsonen

Så er Jensens Fiskerestaurant klar til sæsonen

6. marts 2014 - kl. 23:51 - af

Jensens250x600Saebyavis.dk tog lige et tjek på restaurantens motto: ”Man kan bestille bord på 98 46 11 56 dag og nat!”– og det passer. Vi ringede kl. 23 til Jensens Fiskerestaurant, og det var en frisk og veloplagt Jacob Jensen, der tog telefonen.

Fredag åbner Jensens Fiskerestaurant for den 13. sæson og Jacob fortalte: ”Vi er så klar, og glæder os til at se alle vores gode kunder igen”.

Restauranten åbner for Danmarks bedste og største fiske – og skaldyrsbuffet kl 17.30, og har der efter åben hver dag i hele sommersæsonen fra kl. 11.30, og som Jensen siger: ”Jeg styrer vejret, når foråret kommer, så åbner Jensen”.

I weekenden er der mulighed for at smage frisk stenbiderrogn fra Strandby, og når det bliver “rigtig forår” – ja – så kan man igen nyde friske fiskefileter og pommes frites og meget andet uden for i det gode forårsvejr og samtidig nyde den smukke udsigt over Sæby lystbådehavn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er Jensens Fiskerestaurant klar til sæsonen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER