Lille Virgil og hans venner flytter til Sæby

Lille Virgil og hans venner flytter til Sæby

6. marts 2014 - kl. 10:09 - af

Plakat Lille VirgilI den kommende tid får Skovlyst besøg af fornemt selskab. Lille Virgil og alle hans venner fra Kalleby, flytter ind i Sæbys kulturhus i skoven.

Det er Sæby scenens ældste børnehold, der opfører skuespil ”Lille Virgil”, lavet over en af Ole Lund Kirkegårds populære og elskede børnebøger.

Børnene har øvet hele vinteren igennem, og er blevet virkelig gode. Der er blevet malet kulisser, fundet kostumer og rekvisitter. Så der er gjort klar til en rigtig god og morsom oplevelse.

I et hønsehus i den lille by Kalleby bor Lille Virgil sammen med en enbenet hane, som vækker ham hver morgen. Han er ven med Oskar og Carl Emil, og sammen med dem oplever Lille Virgil mange eventyr. Et af eventyrene handler om en ene-og-alene stork. Et andet om Carl Emils fødselsdagsfest, der ikke helt går, som Carl Emils mor havde regnet med, men så absolut efter Virgil og vennernes hoved. De 3 tager også på jagt efter en skjult skat. Men ikke nok med det – Lille Virgil og hans venner møder tilmed en drage med syv ben og 2 hoveder. Det bliver helt sikkert ikke kedeligt.

Stykket opføres lørdag d. 15. og søndag d. 16. marts, begge dage klokken 14.00. Billetter købes ved indgangen. Så mød bare op, ingen forudbestilling. Alle er velkomne. Også selv om man ikke er i familie eller kender de unge mennesker.

Børn 40 kr., Voksne 60 kr. Der tages ikke mod dankort.

I pausen kan der købes lidt hjemmebag, en kop kaffe/the og saftevand.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lille Virgil og hans venner flytter til Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger