Tømmergaarden Lyngså har 40 års jubilæum

Tømmergaarden Lyngså har 40 års jubilæum

3. marts 2014 - kl. 12:29 - af

lyngsaaDerfor giver de kaffe og kage, fredag den 7, marts fra kl. 13.00.

Denne dag kan du evt. tage dit projekt med, og få en snak med en af Tømmergaardens fagfolk, for de kan det der med rådgivning.

Tømmergaarden er en familieejet virksomhed, der ejes af anden generation ved direktør Klaus Hansen og medejer direktør Mogens Holst, som i tæt samarbejde med kunder og medarbejder leder forretningen, for som de siger, at sikre at alle parter får ”en rolig nattesøvn”.

Siden starten i 1974 har forretningen oplevet en både styret og positiv vækst. Det gælder på alle områder. Antallet af forretninger, medarbejdere, kunder og leverandører er vokset i et støt tempo. På den måde er virksomheden gradvist og kontrolleret blevet mere solid.

Tømmergaarden er sin egen, men indgår aktivt i indkøbs- og markedsføringssamarbejdet XL-Byg. Det betyder, at de har langt større mulighed for at købe ind og sælge til attraktive priser.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tømmergaarden Lyngså har 40 års jubilæum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER