Stort fremmøde til Sæby Rideklubs generalforsamling

Stort fremmøde til Sæby Rideklubs generalforsamling

3. marts 2014 - kl. 1:33 - af

Saeby rideklub 600x250Sæby Rideklub har afholdte deres generalforsamling, og som altid var der et stort fremmøde af både voksne og unge.

Et af punkterne på dette års generalforsamling var vedtægtsændringer, da man ifølge de tidligere vedtægter skulle være 7 personer i bestyrelsen og der ud over flere underudvalg. På generalforsamlingen blev de nye vedtægter godkendt, så fremover vil bestyrelsen bestå af 5 personer, samt 2 juniorrepræsentanter.

Den nye bestyrelse består af følgende:
Formand: Thomas Vilhelmsen
Næstformand: Stine Bertelsen
Kassere: Veronica Hansen
Sekretær: Lone Riis
Bestyrelsesmedlem: Niels Schoubye
Juniorrepræsentant: Cathrine Vilhelmsen og Maiken Krogh

Hvert år uddelers der på generalforsamlingen 5 vandrepokaler til klubbens bedst placerede konkurrenceryttere i det forgangne år. Sportspokalerne uddeles i nedenstående kategorier. I 2013 vandt følgende:

  • Nybegyndere: Cathrine Vilhelmsen
  • Dressur – klubplan: Line Kathrine Mørk
  • Spring – klubplan: Maiken Krogh
  • Dressur – distriktsplan: Pernille Aaen
  • Spring – distriktsplan: Line Møll

Der ud over bliver der også uddelt en venskabspokal for i år, som gik til Line Møll. Et stort tillykke til alle.

Den nye bestyrelse vil i dette år arbejde videre med, at Sæby Rideklub er det naturlige samlingspunkt for ridning og samvær om heste i lokalområdet, da klubben er et sted, hvor medlemmer uanset, alder, fysik og psyke kan dyrke ridesporten på ønsket niveau i trivsel og sikkerhed for både hest og rytter.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stort fremmøde til Sæby Rideklubs generalforsamling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER