Programmet for Dybvad Open Air på plads

Programmet for Dybvad Open Air på plads

2. marts 2014 - kl. 12:16 - af

DSC01131Der bliver som sædvanligt noget for enhver smag, når Dybvad Open Air blænder op for den 10. i rækken af friluftskoncerter i Søparken lørdag den 2. august. Allerede i december præsenterede koncertarrangørerne Lars Lilholt Band som afslutningsband – og senere fulgte så Birthe Kjær m/partyband, der med syng-med-klassikere som ”Den knaldrøde gummibåd”, ”Sommer og sol” samt ”Jeg går aldrig til bal uden trusser” skal sætte sensommerstemningen på koncertpladsen i topgear.

Og med fem måneder til det går løs i Søparken, kan arrangørerne nu løfte sløret for de sidste optrædende: Lokale Østre Gasværk åbner ballet lørdag eftermiddag, og efterfølges af ingen ringere end Big Fat Snake, som siger ”Bonsoir Madame” midt på eftermiddagen.

Inden Lilholt afslutter en hel dags musikprogram, byder Søparken så velkommen til Danmarks suverænt største discoband! Århusianske Le Freak er vant til at sende et festfyrværkeri af energi ud over scenekanten, og har i løbet af de sidste 16 år oplevet lidt af hvert – bl.a. spillet support for Anastacia, til afterparty for Madonna og Rolling Stones, og har tilmed været kåret som årets livenavn på Danmarks (næst)Smukkeste Festival i Skanderborg. Og så har de fået ca. 20.000 feststemte publikummer ved RytmeHans-scenen til at danse deres discodans – en præstation, der (om end med et noget mindre antal deltagere) kommer til at gentage sig i Søparken den første weekend i august…

– Vi glæder os til også i år at præsentere et bredt udvalg af danske hits på scenen, lyder det fra styregruppen, der arrangerer ”egnens største havefest” på vegne af Dybvad Boldklub, Dybvad Idrætsklub og Dybvad Tennisklub, og fortsætter: Med knap 2.000 publikummer siger det sig selv, at vi ikke kan hamle op med navnene på de store koncerter i Frederikshavn, Løkken og Aalborg; men vi er stolte af, at publikum hos os kan forvente høj kvalitet på festivalservice, hygge og stemning i særklasse – samt at vi nu for 10. år i træk kan levere god, gedigen underholdning til vores gæster.

Ud over de fem bands på store scene, vil der også i år være DJ hele dagen i eventteltet, samt livebands i pub-teltet i pauserne – ligesom der i lighed med tidligere inviteres til gratis AfterParty i VIP-teltet når sidste tone fra Lars Lilholt er klinget af og indtil kl. 01.00.

Billetsalget til Dybvad Open Air 2014 er i fuld gang via koncertens hjemmeside www.dybvadopenair.dk og hos de tre forhandlere: Dagli’Brugsen i Dybvad, Spar Nord i Østervrå og Nordjyske Bank i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Programmet for Dybvad Open Air på plads ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER