SF-Frederikshavn bakker op om udtrædelse

SF-Frederikshavn bakker op om udtrædelse

31. januar 2014 - kl. 9:10 - af

SF_600x250Bestyrelsen i SF-Frederikshavn bakker op bag beslutningen om, at SF udtræder af regeringen. Vi har opfordret regerings- og folketingsmedlemmerne til at stemme imod salget af Dongaktier til Goldmans Sachs – alternativt at udsætte beslutningen til andre finansieringsmuligheder var undersøgt.

Corydon, Vestager og Thorning har nægtet Annette Wilhelmsen en time-out, hvilket bekræfter formodninger om, at S og RV ikke har noget imod, at SF forlader regeringen.

Thorning har i to andre SF-mærkesager bedt SF fravige regeringsgrundlaget, fordi der efter hendes opfattelse var folkelig modstand mod forslagene: øremærket barsel til mænd og betalingsringen omkring København. SF accepterede.

Når så SF beder om udsættelse af salget af Dongaktier til Goldman Sachs, fordi der både i SF’s bagland og i befolkningen som helhed ( 200.000 danskere har skrevet under på en protest mod salget til Goldman Sachs) er svaret nej. Det fortæller alt om, hvor svære og ulige vilkår SF har haft i regeringen.

SF har nu mulighed for at starte på en frisk. De sidste 2 1/2 år har tæret kraftigt på partiet og opbakningen. Vi har alle lært meget om, hvad det vil sige at sidde i regering. Nu er SF ikke længere forpligtiget til at sluge kameler, men kan stemme i forhold til, hvad partiet står for og på den måde bevare sin indflydelse uden at gå på kompromis med partiets hjerteblod. Det er en lettelse.

Det har vi det som bestyrelse godt med, og vi håber, at medlemmerne nu igen kan forbinde SF med et socialt bevidst, rødt og grønt parti.

 

De bedste hilsener

p.b.v.

Ivan Bengtsen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SF-Frederikshavn bakker op om udtrædelse ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER