Nyt ansigt hos EDC Jensen & Riise

Nyt ansigt hos EDC Jensen & Riise

31. januar 2014 - kl. 11:29 - af

SONY DSCEDC Jensen & Riise har ansat ny medarbejder pr. 1. februar 2014. Der er tale om Jens Houbak-Jensen på 52 år, som er bosat i Sæby med sin familie. I 1991 flyttede Jens og familien til Oslo, hvor han arbejdede indenfor finanssektoren. Efter 20 år i Norge besluttede familien for to år siden at flytte hjem til Sæby.

De seneste to år har Jens beskæftiget sig med restaurering af Sæbys gamle rådhus – et af byens vartegn beliggende Strandgade 1, som mange kender fra DR1 programmet ”Bevar mig vel”.

EDC Jensen & Riise ser lyst på fremtiden. ”Vi er overbeviste om, at vi med ansættelsen af Jens Houbak-Jensen vil styrke vores butik og yde den ekstra service, som købere og sælgere kender og forventer hos os”, påpeges det af de to indehavere Lars Jensen og Martin Riise.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt ansigt hos EDC Jensen & Riise' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER