Politiet rykker ind på rådhuset i Frederikshavn

Politiet rykker ind på rådhuset i Frederikshavn

30. januar 2014 - kl. 8:03 - af

indbrudstyv_600x250Gør det sværere for tyven at bryde ind. Få gode råd på udstillingen på Borgertorvet i Frederikshavn Rådhus.
I uge 6 sættes fokus på, hvordan vi alle kan blive bedre til at sikre vores hjem. Politiet rykker ind på rådhuset i Frederikshavn, og her kan alle få gode råd med hjem. Udstillingen er et led i en samlet kampagne, hvor hjemmeplejen og medarbejdere i Park og Vej holder øje med de steder, de færdes via jobbet. Borgere opfordres også til at være med til at hjælpe.

Udstillingen er åben mandag den 3. til fredag den 7. februar
Mandag den 3. februar fra kl. 13 – 15 og torsdag den 6. februar fra kl. 14 – 17 er Andreas Mylund klar til at tage en snak. Med sig har han repræsentanter for lokalpolitiet samt et alarmfirma og en låsesmed. Alle giver gerne råd og vejledning til, hvad vi hver især kan gøre for at tyverisikre vores bolig.
Udstillingen viser forskellige låse og beslag, og der er eksempler på tyverialarmer. Samtidig slår politiet et slag for nabohjælp. Nabohjælp afværger hvert 4. indbrud, og derfor er det helt oplagt, at vi holder øje med vores naboers huse, når de er bortrejst. En fyldt skraldepose, en tømt postkasse er sammen med et vågent øje med til at forhindre indbrud..
Udstillingen varer hele uge 6 og kan ses fra mandag kl. 13.00. Tirsdag og onsdag kan udstillingen ses fra kl. 8.00 -15.00. Torsdag fra kl. 8.00 -17.00 (bemandet fra kl. 14 -17) og fredag fra kl. 8.00 – 14.00. Alle er velkomne.

Vi sikrer ikke vores hjem optimalt
”Danskerne er et af de folkefærd, der ikke gør så meget ud af at sikre deres hjem. Det er derfor forholdsvist nemt at være indbrudstyv. Vores låse er ofte slidte, de er af ældre dato, og de er nemmere at dirke op i forhold til de nyeste låsetyper”, siger Andreas Mylund, der er sikringsrådgiver i Nordjyllands Politi. ”Samtidig er mange vinduer nemme at pille ud, og selv om der ikke er frit spil, har indbrudstyvene for let ved at komme ind til vores værdier”, pointerer han.

”Vi kan sagtens gøre mere for at sikre vores hjem mod ubudne gæster, og det vil vi gerne vise alle frederikshavnerne i uge 6”, siger Andrea Mylund, der har tilrettelagt udstillingen på Borgertorvet. Det er ikke tilfældigt, at det er på Borgertorvet, vi udstiller. Her kommer der dagligt ca. 1.000 borgere forbi, og husets medarbejdere er naturligvis også velkomne til at få et godt råd med hjem for at undgå indbrud”, siger Andreas Mylund”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Politiet rykker ind på rådhuset i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger