Noget at glæde sig til på Sæby Bibliotek

Noget at glæde sig til på Sæby Bibliotek

29. januar 2014 - kl. 0:03 - af

Lola JensenKendisser, forfatteraftener, inspiration til god læsning og IT-vejledning er Sæby Biblioteks bud på godt tidsfordriv, mens vi venter på foråret.

Centerchef Anette Ravnholt har lagt forord til det samlede forårsprogram fra kommunens biblioteker, og hun er ikke i tvivl. – Der er bestemt noget at glæde sig til, forsikrer hun. Der er helt sikkert også en hel del at glæde sig til på Sæby Bibliotek, hvor der venter et alsidigt program for både store og små.

I voksenrækkerne lægges der ud allerede den 4. februar, hvor biblioteket i samarbejde med FOF Vendsyssel har engageret Danmarks selvforsyningsmand nr. et Frank Erichsen til en spændende aften i Manegen – Sæby Kulturhus. Den landskendte gør-det-selv mand er måske bedre kendt som Bonderøven. (UDSOLGT)

Der er tryk på i februar måned, for allerede den 6. februar er der bogcafé, hvor bibliotekarer fra Sæby, Frederikshavn og Skagen vil give deres bud på gode bøger til vinterens sidste kolde måneder. Billetter til dette arrangement kan købes eller reserveres på Sæby Bibliotek fra den 23. januar.

Hvem bestemmer hjemme hos jer? Det er blot et af de spørgsmål den kendte familievejleder Lola Jensen vil stille tilhørerne i Manegen – Sæby Kulturhus den 10. februar. Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem Sæby Bibliotek og Idrætsbørnehaven Bispevang. Billetter kan købes på Sæby Bibliotek.

Astrolog Grete Kathrine Lindholt fortæller om astrologi og stjernetegn ved et foredrag på Sæby Bibliotek den 27. februar. Aftenen vil bl.a. have fokus på soltegnet, ascendaten og karakteritika for de 12 stjernetegn. Billetter kan købes på biblioteket fra den 27. februar.

To forfattere gæster Sæby Bibliotek i april og maj. Den 28. april kommer Anne-Cathrine Riebnitzsky, der tager udgangspunkt i sin nyeste roman Forbandede yngel. Forfatteren Mads Peder Nordbo kommer den 26. maj, han fortæller bl.a. om sin seneste roman Thuleselskabet.

IT-vejledning
Digitale postkasser, NemID og borger.dk, det skal være nemmere at være på nettet i Danmark. Biblioteket og Borgerservice hjælper gerne på vej.

Den 28. og 30. januar er det muligt at få et indblik i internettet, med det lille kursus Internet for begyndere.

Marts måned kommer til at stå i IT-vejledningens tegn. Den 4. og 6. marts gælder det Ipad for begyndere, hvor deltagerne kommer igennem de grundlæggende funktioner ved Appels Ipad og Iphone.

NemID og selvbetjening på nettet er på programmet den 18. og 19. marts. Her er det vigtigt at medbringe NemID og nøglekort. Det samme emne er på programmet igen den 21. maj både formiddag og eftermiddag.

Det er gratis at deltage i disse introduktioner, men tilmelding er nødvendigt til Sæby Bibliotek.

Det samlede forårsprogram kan ses på bibliotekets hjemmeside www.bibl.frederikshavn.dk, eller det kan hentes på biblioteket. – Vi håber det nye program vækker interesse, og vi glæder os til at se jer alle sammen, lyder opfordringen fra biblioteket.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Noget at glæde sig til på Sæby Bibliotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER