Allergivenlig dagpleje åbner i Sæby til sommer

Allergivenlig dagpleje åbner i Sæby til sommer

28. januar 2014 - kl. 1:09 - af

Allergivenlig dagpleje_600x250I starten af august, er der endnu en mulighed for børnepasning i Sæby. Det er PrivatDagplejen MælkeBøtten, der ligger på Elisabeth Billes Vej 79.

Det er Rikke Winther Larsen, som bliver den nye dagplejemor. Hun er 30 år, bor sammen med smeden Kim på 35 år og drengene Sebastian på 2 år og Oliver på 4 måneder. De bor i et dejligt parcelhus med masser af plads til udfoldelser både inde som ude. I haven har de en stor sandkasse, en trampolin der er gravet ned, så den er lige til at smutte ud på, samt et gyngestativ med sansegynge, og haven er forsvarligt lukket af.

Rikke er uddannet pædagogmedhjælper fra skolen i Hammer Bakker, hvor hun blev færdig i 2004. Derefter gik hun på Pædagog Seminariet i Aalborg i 2 år, og har lige siden arbejdet meget med børn i forskellige børnehaver, her fra har hun sin erfaring med børn og forældresamarbejde.

”Jeg vil bestræbe mig på at få et samarbejde op at køre med nogle andre private dagplejere, således at vi måske kan mødes en gang imellem, og lave forskellige aktiviteter sammen med børnene. Jeg kan tilbyde et trygt, røgfrit og dejligt miljø for jeres børn. Jeg har ingen husdyr, og ud over det, er huset allergivenligt, da min kæreste og jeg selv lider af allergi. Jeg vil lægge stor vægt på, at jeres børn føler omsorg og nærvær i deres hverdag sammen med mig. De vil blive stimuleret i såvel deres sproglige, motoriske samt kreative udvikling”, siger Rikke og fortsætter.

”Jeres børn vil få mulighed for at få tilfredsstillet deres nysgerrighed på alle områder. Større frihed og medbestemmelse for både børn og forældre. God tid uden stress, og en masse aldersvarende og lærerige aktiviteter”.

Dagen i MælkeBøtten starter kl. 6.15 og slutter kl. 16.

Man kan kontakte Rikke på tlf. 2264 5961 eller på rikkewinther83@gmail.com

Det er muligt at se mere om dagplejen på www.pdmb.dk

En kommentar til “Allergivenlig dagpleje åbner i Sæby til sommer” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Allergivenlig dagpleje åbner i Sæby til sommer”

  • Hej.
    Kan oplyse at der nu er 3 ledige pladser pr. 1/8-14.
    Med hensyn til åbne-lukke tider, er Rikke meget fleksibel, så hvis I vil høre mere, eller se mere, er I velkomne til at aftale et møde. Så har vi en kop kaffe/te klar. 🙂
    Eller se mere på http://www.pdmb.dk

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Allergivenlig dagpleje åbner i Sæby til sommer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger