Ny chef for Center for Handicap og Psykiatri

Ny chef for Center for Handicap og Psykiatri

27. januar 2014 - kl. 11:10 - af

Ulla Verner1. februar 2014 byder Frederikshavn Kommune Ulla Verner velkommen som ny chef for Center for Handicap og Psykiatri.

Ulla Verner har siden 1. august 2013 været konstitueret i stillingen som centerchef. Ulla var på dette tidspunkt leder af Handicapafdelingen i Frederikshavn Kommune – en stilling hun har haft siden 2012. Der før var hun ansat som leder inden for arbejdsmarkedsområdet i Frederikshavn Kommune. Ulla Verner kom til Frederikshavn Kommune i 2010 fra en stilling som forstander for Aktivitets- og Kompetenceudviklingscenteret for Udviklingshæmmede i Aalborg Kommune.

Ulla Verner er 57 år, uddannet som socialrådgiver og har en bred erfaring både fra den private og offentlige sektor. Hun har videreuddannet sig inden for ledelse og har netop afsluttet en Master i Offentlige Ledelse fra Aalborg Universitet. Ulla har stor erfaring med forandringsprocesser på mange niveauer.

”Vi fik gode og interessante ansøgninger”, udtaler Rikke Albrektsen, der er direktør for social- og sundhedsområdet. ”Vi har således haft et solidt grundlag for at finde den helt rigtige chef til Center for Handicap og Psykiatri”.

”Det er et enigt ansættelsesudvalg, der peger på Ulla Verner, og vi er helt sikre på, at Ulla kommer med stor viden og erfaring og har en lyst og vilje til at tage fat på arbejdet med at videreudvikle handicap- og psykiatriområderne og samarbejdet med verden omkring os”.

Ulla Verner bor i Hjørring, er gift og har en voksen søn.

”Jeg giver Ulla Verner mine bedste anbefalinger og håber, hun vil blive vel modtaget i jobbet som centerchef i organisationen og blandt øvrige samarbejdspartnere”, slutter Rikke Albrektsen.

En kommentar til “Ny chef for Center for Handicap og Psykiatri” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Ny chef for Center for Handicap og Psykiatri”

  • Søren Kristiansen

    Bosætning, bosætning, bosætning.
    Det ord hørte vi rigtigt mange gange under valgkampen.
    Alligevel bliver kommunen ved med at hente folk udefra når der skal besættes stillinger.
    Selvfølgelig skal man gå efter kvalifikationer, men er der virkelig ikke nogen i en kommune med 61.000 indbyggere der kan besætte den slags stillinger.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny chef for Center for Handicap og Psykiatri ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER