Ugens højdespringere blev “Sæby Light”

Ugens højdespringere blev “Sæby Light”

25. januar 2014 - kl. 12:40 - af

SONY DSCI dag, lørdag, var det så tid for anden kontrolvejning i forbindelse med konkurrencen ”Sæby på Vægten”. De to øverste hold var indkaldt til kontrol, og som i sidste uge var det fra Spar Nord, Rune Dam Dyhr, som skulle holde styr på tallene.

I dag var direktør Jan Godiksen også mødt op, måske for at lure nogle tips af til den kommende uge, da det hvis ikke står for godt til med det hold, han repræsentere i konkurrencen.

Efter begge hold var blevet vejet, kunne ugens højdespringere i ” Sæby På Vægten”, og vindere af præmie fra LOOP, kåres.

Det blev: ”Sæby Light”, som virkelig har lagt hårdt fra land og allerede er i indeks 93,91 efter 2 ugers kur.

Holdet består af tre ansatte fra Click, en fra Sanne C samt en udefra kommende sæbynit, der til dagligt arbejder i Sparekassen Vendsyssel i Klokkerholm. Alle har de fået godt gang i vægttab, og flere af dem beretter da også om 4-5 gange ugentlig træning og motion på anden vis. Holdet har sammenlagt den sidste uge tabt 12.4 kg.

Det andet hold til dagens vejning var “Dee goe ben”, endnu et hold fra Danish Crown, men ikke det samme som i sidste uge hvor det var “De 5 Fnug”, der blev ugens vinder, og samtidig det hold der indtog den øjeblikkelige førsteplads.

Ekstra spændende blev det dog til dagens vejning, da det viste sig, at “Dee go ben” havde tabt sig yderligere og dermed efter tilretningen i tabellen, nu kan prale med at ligge på første pladsen og dermed foran deres kollegaer fra Danish Crown. Der med har håneretten skiftet ejermand, og mon ikke det bliver lidt sjovere for dem at gå på arbejde en mørk mandag morgen, end det plejer at være. “Dee go ben” er nu efter to uger i indeks 92.08.

Dermed har alle 80 hold i ”Sæby på Vægten” samlet tabt ikke mindre end 978,9 kg, hvilket er rigtig flot, men direktør Jan Gudiksen fra Spar Nord ville nu gerne, hvis den fik en ekstra tand, da han i øjeblikket er underlagt hån fra vores genboer i Skagen, der samlet har tabt 1187,7 kg.

 

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens højdespringere blev “Sæby Light”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER