Jesper Lundgaard og Musikkorpset leverede varen

Jesper Lundgaard og Musikkorpset leverede varen

24. januar 2014 - kl. 11:06 - af

Nytaarskoncert2014En meget oplagt Jesper Lundgaard tog publikum og Musikkorps Sæby med storm, og sneen forhindrede ikke publikum i at møde op til årets nytårskoncert på Hotel Viking i lørdags.

Der var dækket op til fest. Musikkorps Sæby havde lagt sig i selen for at yde det bedste. Jesper Lundgaard tilførte koncerten den sidste del med hans pragtfulde stemme og en ganske stor portion humor.

Denne nytårskoncert var en stor musikalsk oplevelse for Korpset. En gennemspilning af de fælles numre med solisten gik glat og hurtigt. Et bevis på at professionelle og amatører fint forstår at samarbejde.

Som optakt til koncerten indtog alle et godt måltid mad serveret af personalet på Hotel Viking, og Preben Reinholdt guidede alle igennem en koncert med et alsidigt program. Korpsets dirigent Mogens BB Jensen svingede taktstokken og var også primus motor i de mange morsomme indslag. Kostumer af enhver art var taget i brug. Der var endda Breaking News fra Downtown Sæby ved opstart af anden afdeling.

Jesper Lundgård underholdt i pausen sammen med sin pianist. Her kunne lyttes til sange fra forskellige musicals og Elvis numre. En meget alsidig solist, som havde publikum i sin hule hånd.

En stor oplevelse for alle både publikum og musikerne i Korpset.

Orkester And Jesper Publikum Mogens og Jesper

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jesper Lundgaard og Musikkorpset leverede varen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER