Kontrolvejning hos Loop på lørdag til ”Sæby på vægten”

Kontrolvejning hos Loop på lørdag til ”Sæby på vægten”

23. januar 2014 - kl. 9:37 - af

Loop_600x250På lørdag klokken 10.00 skal vægten igen på ”overarbejde”, når det går det løs med vejningen om, hvem har tabt mest i denne uge.

Dagen kan starte med en omgang Loop MAX klokken 8.15 hvis man er medlem. Hvis man ikke er medlem og gerne vil prøve det, skal man have en prøvetime i Loop Sæby senest fredag, da det er vigtigt at kende til maskinerne inden, og så skal der bestilles tid.

”Vi serverer sunde, grove og kaloriefattige snacks for alle, som kigger op. Blandt andet sunde rugbrødchips fra Brugsen, kanelæbler og andet ”Sæby på vægten” kost”, fortæller Lisa Farum Kristiansen fra Loop i Sæby og kostvejleder Susanne Trangeled.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kontrolvejning hos Loop på lørdag til ”Sæby på vægten” ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER