Kage i armbåndene hos Sparekassen Vendsyssel

Kage i armbåndene hos Sparekassen Vendsyssel

23. januar 2014 - kl. 15:01 - af

SONY DSCJan Gudiksen og Rune Dam Dyhr fra Spar Nord i Sæby, var i dag på uanmeldt kontrol, et for dem ukendt sted i Sæby. På Sparekassen Vendsyssels adresse i Grønnegade, gik dørene op kl. 13.45 og ind af døren kom de to herrer fra Spar Nord på såkaldt armbåndkontrol i forbindelse med konkurrencen “Sæby på Vægten”.

Inde i banken blev de modtaget af Jørn Sørensen, en af de fem deltagere, som straks da han så kage, med stort smil, udbrød: “Hvad går det her ud på”?

Og med opsmøgede ærmer, var det jo nemt at konstatere, det røde Spar Nord armbånd, der fortæller at man deltager i “Sæby på Vægten”, var en mangelvarer. Så efter lidt drilleri kunne direktør Jan Gudiksen tørt konstatere, at banken jo så ikke havde gjort sig fortjent til den medbragte brunsviger, men en af de andre deltagere fra Sparekassen, Hugo Nielsen, mente nu nok den kunne glide ned, også selvom banken på nuværende tidspunkt ikke har en topplacering i forhold til dem, der har tabt mest.

Udover de to, var det Else Simonsen, der var at træffe, da de øvrige deltagere var bortrejst på ferie. Jan Gudiksen mente dog, der kunne være risiko for, de ganske enkelt var blevet usynlige og dermed forsvundet allerede efter 12 dages kur, men det kunne Hugo Nielsen, med et smil på læben forsikre, ikke var tilfældet. Han syntes derimod, at det var flot, at Jan Gudiksen kunne se, han havde tabt sig, og var der for meget interesseret i at vide, hvor han mon købte sine briller.

Alt sluttede som forventet ganske muntert, og nu kan man jo så kun gætte på, hvem i Sparekassen Vendsyssel der skal have gavn af den flotte kage fra Spar Nord.

SONY DSC SONY DSC

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kage i armbåndene hos Sparekassen Vendsyssel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger