Bredbånd Nords fibernet kommer nu til Sæby

Bredbånd Nords fibernet kommer nu til Sæby

23. januar 2014 - kl. 0:01 - af

BredbaandBredbånd Nords fiberbredbånd kommer nu til Sæby. Bredbånd Nord har netop annonceret at etablering af fiber i Sæby påbegynder i Nordbyen og Brolæggerkvarteret (se kort). De første boliger tilsluttes umiddelbart i maj måned, forudsat at frosten udebliver.

I forbindelse med etableringen, har Bredbånd Nord indgået et samarbejde med IF Skjold. Asger Mortensen, formand for IF Skjold udtaler: ” Som idrætsforening er vi altid glade for nye sponsorer, der vil støtte aktiviteterne i klubben. Sponsoratet med 200,- pr. aftale der indgås med ”Skjold” (noteret på aftalen). Det er jo en super mulighed for Sæbys borgere at støtte Klubben med Bredbånd Nords sponsorat ved blot at tegne en tilslutning!”

Bredbånd Nord inviterer til informationsmøder hvor konsulenter fra Bredbånd Nord vil stå klar med rådgivning og information. For borgere, der bor i de udvalgte områder er tilslutning til fibernettet gratis i kampagneperioden. Bredbånd Nord graver eller skyder fiberen ind til borgernes hus (op til 30 meter) uden beregning.

Kl 15 -19 på de følgende datoer er Bredbånd Nords konsulenter at træffe:

Tirsdag d. 28.01 Hotel Viking

Tirsdag d. 04.02 IF Skjold Klubhus

Tirsdag d. 11.02 Hotel Viking

Onsdag d. 19.02 IF Skjold Klubhus

Onsdag d. 26.02 Hotel Viking

Bredbånd Nord ser frem til at levere fiber til hele byen. Skulle ens adresse i første omgang ikke være omfattet af ovenstående kort, bør man registrerer sig på nedenstående link – Så kommer de så hurtigt som muligt! http://www.bredbaandnord.dk/Privat/Interesse.aspx

Sæby - GO - Kort

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bredbånd Nords fibernet kommer nu til Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger