Gratis intro-workshop på yoga og mindfulness

Gratis intro-workshop på yoga og mindfulness

22. januar 2014 - kl. 9:49 - af

Pindborggade_600x250Lørdag den 25. januar kl. 9 til 12 afholder Birgitte Reinhold Jakobsen igen en gratis intro-workshop med info og ”smagsprøver” på yoga og mindfulness, og der er endnu enkelte ledige pladser.

Meditation og yoga er på få år gået fra hippie til hip!

Verden over begynder stadig flere at dyrke yoga regelmæssigt, fordi de oplever, at det hjælper dem til mindre stress og bedre velbefindende.

Men der er stadig mange fordomme og spørgsmål omkring yoga: Hvad handler det egentlig om? Skal man stå på hovedet? Er det mystisk? Eller religiøst? Og er det ikke kun for de unge og smidige?

Hvis du er hurtig, har du nu chancen for at få svar på nogle af disse spørgsmål og nogle gode ”smagsprøver” på meditations- og yogaøvelser på en spændende 3 timers workshop i kommende weekend.

Workshoppen afholdes af Birgitte Reinhold Jakobsen, RYT200 certificeret yogalærer og mindfulness instruktør, som i foråret 2014 afholder kurser i Mindful Hatha Yoga i Sæby og Frederikshavn i samarbejde med FOF-Vendsyssel.

”Jeg afholdt sidst denne workshop tre gange i september 2013. Det var en stor succes. Især fordi det fik flere personer, som måske troede, at de var for gamle, stive eller tykke til yoga til at melde sig til efterårets hold, hvor de oplevede, at yoga er for ALLE”, fortæller Birgitte og fortsætter:

”Nu har jeg fundet tid i kalenderen igen og har enkelte ledige pladser på lørdag. Hvis man aldrig har prøvet yoga før, er det en god anledning til at få stillet sin nysgerrighed og mærke efter, om det er noget man kunne tænke sig at gå videre med. Og de som har dyrket yoga før, får en mulighed for at få et indtryk af min undervisningsform, inden de eventuelt tilmelder sig mit 12 ugers forløb ved FOF.”

For at aflive nogle af myterne og give svar på de fleste almindelige spørgsmål starter Birgitte med godt en times ”teoretisk” undervisning omkring et bord og en kop te – afbrudt af et par meditations og åndedræts øvelser. Efter en kort pause går holdet videre på måtterne med en blid yogaklasse.

Der laves kun øvelser på absolut begynderniveau, så alle kan deltage – men kun én gang pr. person.

Workshoppen afholdes i Pindborggade 1F. Der er et meget begrænset antal pladser på lørdag den 25. januar fra kl. 9 – 12. Så hvis du har tid og lyst, skal du skynde dig at tilmelde dig på http://birgittereinholdjakobsen.dk/gratis-intro-workshop

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gratis intro-workshop på yoga og mindfulness' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER