Biblioteket har spændende tilbud i børnehøjde

Biblioteket har spændende tilbud i børnehøjde

22. januar 2014 - kl. 9:24 - af

Saeby bibliotek sh_600x250Børn og barnlige sjæle kan godt glæde sig til bibliotekets forårsprogram – også på Sæby Børnebibliotek, som bl.a. laver vikingesværd, viser børneteater, klipper gækkebrev og får besøg af Antboys far.

Vinterferien i uge 8 kommer til at stå i vikingernes tegn, men for at blive en rigtig viking skal man have et sejt sværd. Det kan alle seje vikingebørn komme og lave mandag den 17. februar.

Hvordan mon dit navn skrives med runer? Det kommer Sæby Bibliotek med et bud på torsdag den 20. februar, men deltagerne skal selv tage deres egen runesten med.

Fredag den 21. februar skal der gang i udsmykningen, når Tattoo Jack kigger forbi og laver seje vikingetatoveringer.

Ingen ferie uden en lille konkurrence! Sæby Bibliotek udtrækker en fed bogpræmie til den, der farvelægger den flotteste vikingetegning. – Tegningerne kan hentes på biblioteket, og alle dem vi får tilbage, udstiller vi frem til den 21. februar, hvor vinderen udtrækkes, fortæller biblioteket.

Barselscafé
Stimuler din baby gennem leg og generelle øvelser! Ergoterapeut Josephine Søndergaard Sørensen gæster Sæby Bibliotek den 13. marts, hvor hun bl.a. også fortæller om de smås forskellige sanser og vejleder forældrene om babyens nuværende og næste udviklingszone. Caféen har fri entre og ingen tilmelding.

Børneteater
”Sikke et vejr” – med Teater Du Milde Himmel er en komisk og poetisk forestilling for de mindste i alderen fra 1½-3 år, der kommer på en rejse gennem de fire årstider.

Forestillingen vises i Manegen – Sæby Kulturhus, lørdag den 15. marts, og billetter kan købes på Sæby Bibliotek fra den 28. februar.

Frække Jensen og Lille Stille Frede kommer forbi Manegen – Sæby Kulturhus lørdag den 26. april. Det er Det lille Verdens Teater, der tager de 3-8-årige med til et musikalsk univers på en genbrugsplads, hvor der spindes en forestilling over det at kassere med let hånd kontra det at se mulighederne i alt det, der smides væk.

Billetter kan købes på Sæby Bibliotek fra den 11. april.

Antboys far
Forfatteren Kenneth Bøgh Andersen er bl.a. far til bøgerne om den lidt kiksede Antboy, Julemandens død og Djævlens lærling. Torsdag den 3. april kommer han til Sæby Bibliotek, hvor han vil fortælle om sine bøger, og der bliver helt sikkert også mulighed for at stille en masse spørgsmål. Arrangementet henvender sig til børn i 3. til 7. klasse.

Gækkebrevsværkstedet åbner tirsdag den 8. april. Biblioteket tager den gamle tradition med at klippe gættebreve op, så alle børn kan være med til at sætte ekstra gang i forårshumøret. Farverigt papir og sakse ligger klar, og biblioteket håber på at få lov til at udstille de mange fine gækkerier.

Book en pose
Børnebiblioteket har et super tilbud til alle børnefamilier – bestil en pose fyldt med underholdning til vinterferien i uge 7 og 8 eller til Påskeferien. – En formular på bibliotekets hjemmeside gør det let at bestille lige det, der passer til jeres familie, fortæller biblioteket. Til vinterferien er bestilling muligt fra den 20. januar og til Påskeferien fra den 17. marts.

Velkommen på børnebibliotekerne!
Du, din familie og dine venner, er altid meget velkomne til at komme på dit børnebibliotek. Her er altid varmt og hyggeligt og vi har bøger, spil, film og meget andet, og der er også plads til bare at hænge ud!

Alle bibliotekets børnearrangementer kan ses i det nye program, oplyser biblioteket, som bare gerne vil ønske rigtig god fornøjelse til alle. Vi opdaterer alle arrangementer på vores hjemmeside www.bibl.frederikshavn.dk.  – Husk, du er altid velkommen på børnebiblioteket – også de biblioteker, du ikke plejer at komme på! Vi glæder os til at se dig!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Biblioteket har spændende tilbud i børnehøjde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger