ØVI klar til Frønse Cup<br>…

ØVI klar til Frønse Cup

21. januar 2014 - kl. 6:49 - af

Oestervraa IF_600x250Ungdomsstævne: 24. til 26. januar og 31. jan til 2. februar.

Fodboldfeberen skal rase i Østervrå Hallen, hvor 189 ungdomshold kommer til at dyste i rækkerne fra U8 til U19.

Frønse, Spar Nords maskot er trukket i fodboldtøjet, klar til at heppe på de mange piger og drenge, der har meldt deres ankomst til Østervrå IF’s indendørs stævne Frønse Cup. – Vi har igen haft rigtig god tilslutning, fortæller programlægger Søren Kiil, som har haft rigtig travlt med at få alle holdene passet ind i spilleplanerne. Der er knapt så mange hold tilmeldt som sidste år, hvor der var 200 hold med, men vi kommer alligevel til også at tage fredag aften i brug – begge weekends, forklarer Søren Kiil.

38 klubber har meldt deres ankomst – i alt 189 hold i rækkerne fra U8 til U19, som til sammen skal spille 360 kampe eller godt 51 timers fodbold. De deltagende klubber kommer fra hele Vendsyssel. Højdespringere er værtsklubben ØVI fodbold med 25 deltagende hold, tæt fulgt af Skibsby/Højen med 21 og Sæby IF med 18 hold.

Begge weekends vil der være programsat kampe fra tidlige morgen til hen på aftenen, så Østervrå Hallen kommer til at syde af fodboldglade unge mennesker, som helt sikkert vil gøre deres til at få medaljer med hjem. På lægterne forventes også et engageret og medlevende publikum.

Et stævne af den størrelse kræver også ekstraordinært hjælp. Heldigvis har Spar Nord igen været en fin sponsor, oplyser Søren Kiil, der sammen med andre, også har været ude for at finde en masse praktiske hjælpere. – Her er vi i den heldige situation, at vi har en god fast trup til at klarer cafeteriavagter, dommeropgaver, tidtagning etc., for uden dem, kunne det slet ikke lade sig gøre, understreger Søren Kiil, der regner med at de sidste småting falder på plads i løbet af et par dage.

– Vi er klar, og vi glæder os!

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'ØVI klar til Frønse Cup
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER