Motion med mening i Dybvad på lørdag

Motion med mening i Dybvad på lørdag

20. januar 2014 - kl. 0:10 - af

Soeparken vinter_600x250Lørdag den 25. januar har man mulighed for både at støtte en god sag og få en god formiddags januar-motion når Dybvad Idrætsklub og Dybvad Borgerforening inviterer til “Løb/gå med 9352 Dybvad” i Søparken.

Arrangementet afholdes forud for det store show Danmarks Indsamling 2014, som finder sted lørdag den 1. februar – og håbet hos de to foreninger er, at så mange deltagere vil betale kr. 10,- (eller mere) pr. omgang, de tager i Søparken, at målet på kr. 10.000,- kan nåes. Dermed kommer arrangementet nemlig til at løbe hen over tv-skærmen den 1. februar.

– Vi véd jo, at rigtig mange heldigvis donerer kr. 50,-/kr. 100,- eller mere til Danmarks Indsamling i forvejen – og så kan vi lige så godt samle pengene og sende et større beløb afsted fra hele byen og gøre lidt opmærksom på os selv, lyder det fra arrangørerne. I ugen mellem den 25. januar og den 1. februar kl. 12 vil det endvidere være muligt at aflevere bidrag i indsamlingsbøsserne hos Dagli’Brugsen og hos Brunø.

Ved arrangementet i Søparken betaler man altså (minimum) kr. 10,- pr. omgang, man løber eller går – men man bestemmer naturligvis selv, hvor mange omgange, man har lyst til at tage – og derefter sælges der varm suppe (sponseret af Dybvad Kro & Hotel) samt øl/vand (sponseret af Dagli’Brugsen i Dybvad), ligesom man kan købe pandekager og kaffe i Søparkhuset.

Søparkhuset fungerer også som dét “løbskontor”, hvorfra starten går kl. 10.00 – og hvor man henvender sig ved ankomst i løbet af formiddagen. Dagen slutter kl. 13.00 – og alle indtægter fra arrangementet går ubeskåret til Danmarks Indsamling, som i år har temaet “Når mor mangler”.

Billeder fra dagen vil efterfølgende kunne findes på www.dybvadby.dk og Dybvad Online på Facebook – hvor der desuden også er mulighed for at få evt. øvrige donationer fra eksempelvis firmaer eller foreninger offentliggjort.
Så opfordringen fra arrangørerne lyder: “Støt op om Danmarks Indsamling 2014 – løb eller gå med mening i Søparken på lørdag!”

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Motion med mening i Dybvad på lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER