Måtte du også købe rundstykker på kredit?

Måtte du også købe rundstykker på kredit?

20. januar 2014 - kl. 12:19 - af

Dankort_600x250Her til morgen oplevede mange, at det ikke var muligt at benytte sit Dankort eller anden form for kort. En opdatering af systemerne hos nets i nat gik ikke helt efter planen, da man mistede kontakten til datacentralen.

Det er dog stadig muligt at handle i mange forretninger, da de kan gå offline og tage mod betaling alligevel. Det gælder for eksempel i de store detailkæder og på tankstationer, lige som det også skulle være muligt at hæve penge i de fleste pengeautomater, mens mange små forretninger og ubemandede tankstationer kan have problemer.

Nets havde håbet på, hurtigt at kunne rette fejlen, men man arbejde stadig på at løse problemer, og kan endnu ikke sige hvornår dankortsystemet fungerer normalt igen.

OPDATERING KL. 15.55:
Problemet er nu løst og Nets modtager igen betalingskorttransaktioner.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Måtte du også købe rundstykker på kredit?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER