Gospelworkshop og Vintermøde om Indiensprojekt

Gospelworkshop og Vintermøde om Indiensprojekt

20. januar 2014 - kl. 10:26 - af

DSC00399_600x250Her i vinteren er der to arrangementer i Skæve og Hørby Sogne som er værd at skrive sig bag øret.

De sidste fire år har Skæve Sogn, og siden ”sammenlægningen” også Hørby Sogn, samlet penge ind til et skoleprojekt i Arcot, Indien. Det betyder at der nu er blevet bygget en helt ny skole, som en delegation fra Skæve/Hørby skal indvie sidst i februar.

Mange i sognene har været en del af denne indsamling, skolerne har været engageret, ved korncerter er der blevet samlet ind til byggeriet, og i september var der en markedsdag: ”Mød Indien” ved spejderhuset i Dybvad, hvor mange deltog og hjalp til denne dag og ugerne op til.

Den 28. januar kommer Frede Krøjgaard, som har gjort sognenes Indiens-satsning muligt og gør en stor indsats for andre projekter i dette område. Han er tilknyttet Arcot Lutheran Church (ALC) i den lille by Somasipadi i Tamil Nadu regionen i det nordøstlige Indien.  Dette vil han fortælle om og sognene har planer om et nyt projekt, som han også ved noget om. Frede Krøjgaard kan fortælle levende og engageret om projektet.

Niels Ole Sørensen, Skæve Kirkes organist, vil denne aften sørge for at stemmerne bliver rørt med udgangspunkt i danske vintersange. Når folk ankommer til Sognehuset, Hørby,  er der en portion Indisk karrysuppe, så alle kommer i den rette stemning med alle sanser i sving. Aftenen begynder kl. 18.30.

Gospelworkshop munder ud i ”Lysmesse i skumringen”.

En håndfuld dage efter den 2. februar vil alle der kan lide at synge, få mulighed for at opleve den sprudlende og dygtige musiker og denne dag gospelkorleder, Joachim Hejslet Jørgensen i Sognehuset.

Denne dag dannes nemlig et gospelkor, som i første omgang øver i Sognehuset – vi mødes kl. 10.30, og senere i Hørby Kirke hvor der søndag kl. 16.30 vil være Kyndelmissegudstjenste med temaet ”Lys og Liv”.

Koret er for unge og voksne, og den nedre aldergrænse er 6. klasse. De sidste tre år har der været gospleworkshop med Joachim Hejslet Jørgensen, og det er en meget opløftende og oplivende oplevelse at synge med i koret – det kræver ingen forudsætninger, blot at man kan lide at synge sammen med andre. Tilmelding til smh.anettebilde@gmail.com eller 41584054.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gospelworkshop og Vintermøde om Indiensprojekt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER