Ugens højdespringer kåret hos BeneFiT i Sæby

Ugens højdespringer kåret hos BeneFiT i Sæby

18. januar 2014 - kl. 12:05 - af

Saeby Paa Vaegten uge 1_600x250Første uge siden indvejningen til “Sæby på Vægten” er gået. I går fredag skulle alle så melde vægttab ind og herefter kunne den første uges vinder kåres.

Det blev “De 5 fnug” der velfortjent fik den fornemme titel, med et samlet vægttab på ikke mindre end 37,9 kg eller index 95.12.

Alle er de til dagligt ansat på Danish Crown i Sæby, og har derfor haft mulighed for at støtte og moppe hinanden til en bestemt godkendt indsats. Der ud over er håneretten over de andre deltagere fra slagteriet også en præmie i sig selv. “Frem til fredag kl. 14, er der ingen tvivl om hvem der skal moppes”, lød det med et smil på læben fra en af de 5. Selvom de alle har arbejdsplads i Sæby, kommer nogen af dem langvejs fra, “men det betyder ikke noget at stå op kl. 4 om morgenen for at nå en omgang træning inden arbejde, når vi bare vinder”, kom det grinende fra en anden.

Opskriften på succes er ikke hemmelig. De 5 har alle cyklet eller dyrket spinning i en hel del timer den seneste uge og der ud over holdt igen med indtagelse af føde. “Vi har vendt madpyramiden på hovedet”, lød forklaringen, “men også en masse vand inden indvejningen, havde hvis gjort en del ved vægten”, kom det ud mellem sidebenene.

Efter endt vejning kunne de 5 modtage denne uges præmie fra BeneFit, bestående af et gennemgående helbredstjek, hvilket må siges at være en rigtig god ting, når man nu er i gang med en så drastisk slankekur.

De 5 ugevindere sluttede dagens kontrolvejning hos BeneFit med at sige: “Tak for nu, vi ses igen på lørdag”, så selvtilliden fejlede ikke noget.

Benefit vejning_600x400 5 fnug_600x400 Kenneth Benefit_600x400 Rune Spar Nord_600x400 Samlet

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens højdespringer kåret hos BeneFiT i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER