Sæby Nærkøb har valgt at dreje nøglen

Sæby Nærkøb har valgt at dreje nøglen

17. januar 2014 - kl. 0:10 - af

BC-marked_600x250På vinduet hos Sæby Nærkøb, Frederikshavnsvej 23 kunne man i dag torsdag, efter normal lukketid, se en seddel med beskeden: ”Butikken er lukket. Grundet helbredsmæssige årsager, er det ikke længere muligt for mig at videreføre butikken. Tak til de mange loyale kunder for jeres større gennem årene. Vi ses Casper”.

Casper Vilhelm Petersen, som er forretningens ejer, overtog forretningen i 2008, men i oktober 2012 satte han butikken til salg, da det blev for meget med de lange åbningstider, regnskab, disponering og samtidig skulle være ægtemand og far til 3 børn.

Det gik imidlertid ikke så godt med at sælge, da de få købere, der henvendte sig, havde problemer med at få lån til projektet. Der for valgt Casper at fortsætte forretningen selv, Men nu er det altså slut.

På vinduet kan man ligeledes finde en seddel, der fortæller, at al henvendelse vedr. forretningen skal rettes til advokat John Henrik Andersen tlf. 8846 4400.

 

En kommentar til “Sæby Nærkøb har valgt at dreje nøglen” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Sæby Nærkøb har valgt at dreje nøglen”

  • Dennis Albertsen

    Uanset hvad man vil sige og mene om det.
    Så syntes jeg altid at det er trist når en butik må dreje nøglen om 🙁

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Nærkøb har valgt at dreje nøglen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER