Sæby Fritidscenter har fået nyt gulv i hal A

Sæby Fritidscenter har fået nyt gulv i hal A

17. januar 2014 - kl. 9:22 - af

Fritidscenter gulv_600x250Så er det nye gulv for alvor klar til at blive taget i brug. Før jul var hallen lukket i 14 dage, mens gulvet blev lagt, og mellem jul og nytår blev det så afprøvet af nogle floorball spillere.

Gulvet er et Pulastic sportsgulv, som har beholdt den fladelastiske konstruktion fra det gamle gulv. Overfladen består af 2 mm polyurethan (en slags gummiagtig flydende masse) udlagt på en stødabsorberende Regupol gummimåtte.

Det gamle gulv var kun 15 år gammelt, men pga. nogle vandskader med efterfølgende kondensproblemer allerede kort efter det var blevet lagt, kunne gulvet ikke mere.

”Men nu er vi klar til det hele”, siger Centerinspektør Tommy Thomsen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Fritidscenter har fået nyt gulv i hal A' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER