Orglet er betalt – så skal der være fest!

Orglet er betalt – så skal der være fest!

16. januar 2014 - kl. 9:05 - af

Volstrup Kirke_600x250På søndag fejrer Volstrup menighedsråd, at kirkens nye orgel er betalt.

Orglet, som står i et kirkerum med en fantastisk akustik, blev installeret i 2006, og er et Bruno Christensen og Sønner med 14 stemmer, 2 manualer og pedal. Organist Søren Rasmussen fra Abildgård Kirke indviede i 2006 orglet ved en festgudstjeneste, og nu vil han igen være med til at lade orglet vise, hvad det kan ved en festlig gudstjeneste i Volstrup Kirke søndag den 19. januar kl. 10.00.

Ved samme lejlighed har provst Jens Jacob Jensen lovet at holde prædikenen.

Efter gudstjenesten serveres “en glad kop kaffe” med hjemmebag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Orglet er betalt - så skal der være fest! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER