Flot start på dette års fiskesæson…

Flot start på dette års fiskesæson…

16. januar 2014 - kl. 15:31 - af

Fisk_600x250Fiskesæsonen i Sæby Å blev ”skudt” i gang onsdag aften kl. 24. Her var der mødt 9 medlemmer op fra den nystartede Sæby Sportsfisker Klub, 7 seniorer og 2 juniorer, og der er ind til nu fanget mange fine fisk, så en flot start på sæsonen.

Da SaebyAvis ringe til Jesper Christensen, torsdag kl. 12, sad han sammen med ca. 15 lystfiskere og spiste varm suppe, inden det igen går løs med fiskeriet.
Humøret var højt, og det forstår nok kun en lystfisker, der trodser vind og vejr, men ind til nu var Rene K. Hansen dagens mand. Han havde, igen, fanget den største fisk, en Steelhead. For den uvidende, kan vi oplyse at det er en havgående regnbueørred. Den var 63 cm og Rene fortæller: ”Den blev fanget i første kast, som blev foretaget i åen nær kirkegården, og nej, jeg har ikke været med fra kl. 24, så jeg er rigtig stolt”.

Rene Hansen har i tidligere (oktober 2013) fanget en stor fisk, en dansk laks, som er en sjælden gæst i Sæby Å.
Allerede i 3. kast bed laksen på Rene’s sorte flue og en dramatisk fight begyndte.
Heldigvis fik han hjælp af Henrik Larsen og Christian Rasmussen til landingen af denne flotte fisk. Fisken var 80 cm og vejede 4,13 kg.

Laksen er en sjælden gæst i Sæby Å, men hvert år bliver der landet laks i åen.

”Nu ser vi frem til en forhåbentlig forrygende fiskesæson med masser af fisk, og som det ser ud nu, er der masser af fisk”, slutter Jesper Christensen, inden han og de andre igen bevæger sig ud i det ”dejlige” nordjyske vintervejr.

Se en lille privatoptaget video af dagens fangst her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot start på dette års fiskesæson...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER